ons hotel

dinsdag 20 juni 2006

Waar is hier de afhaaltoko?

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het slopen van de keuken en het afbikken van de tegels. Er wordt gewerkt achter grote stukken plastic om het stof een beetje binnen de perken te houden, maar het blijft kamperen. Alle apparatuur is naar de gang verplaatst, dus op het moment is het wat behelpen met eten koken en zo. Ikea heeft vanmorgen de nieuwe RVS keukenonderdelen geleverd, die staan nu beneden in de opslagruimtes en volgende week komt de tegelzetter de nieuwe tegels plaatsen. Er komen nu geluiden van de drilboor uit de keuken naast dit kantoor die op de gemiddelde bouwplaats niet zouden misstaan!

We wilden jullie een paar sfeerfoto’s niet ontzeggen:


Dit is het resultaat na het bikken:


Het is hier al tijden bloed- en bloedheet, de weersverwachting is dat het nog minimaal een hele week 26-32 graden blijft. Ik ben niet echt in staat veel te doen, ik voel mij al dagen echt fysiek een beetje ziek van die warmte. Ik heb dan ook vreselijk bewondering voor Pepijn en mijn vader en hun keukensloopwerkzaamheden. Vanmorgen hadden de jongens van de bezorgdienst van Ikea een handdoek nodig, zo liepen ze te zweten. Het moet gezegd, er kwam een enorme vrachtwagen speciaal voor ons, dus ze zijn wel een uurtje aan het sjouwen geweest!

Ik ga aan het einde van de dag boodschappen doen, niet alleen is het dan koeler, maar Duitsland speelt om 16.00 uur tegen Ecuador, dus dan is het lekker rustig op de weg en in de supermarkt! Dat voetbal is hier al net zo’n hype als in Nederland. Als ze hier horen dat je nederlands spreekt, gaat het gelijk over de winkansen van Oranje en die Mannschaft. Zucht! We hebben de TV nog niet eens aangesloten staan, zo veel tijd hebben we hier om TV te kijken….

We hebben trouwens een grote boeking gekregen voor 7 kamers in juli! Zoals iedereen kan begrijpen zijn we daar heel erg blij mee, vooral omdat het een zondag- en maandagnacht betreft (= rot te verkopen normaal) en omdat het precies tussen twee andere grote boekingen valt. We hebben deze zomer nu dus al 4 grote groepen in huis, dat gaat voor de broodnodige inkomsten zorgen! We hadden niet gerekend op veel boekingen, we zijn natuurlijk de hele zomer waanzinnig aan het klussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.