ons hotel

maandag 28 augustus 2006

Aan de weg timmeren

Het is momenteel koud en nat en dat is niet goed voor de zaken… Vandaag heeft het de hele dag onafgebroken gestortregend en alle gasten die we in huis hebben zijn hierheen gekomen om te wandelen. Zucht!   We krijgen veel complimenten over de kwaliteit van het avondeten en de uitgebreidheid van het ontbijtbuffet en iedereen is heel tevreden, dus we glimmen een beetje van trots…. De katten zijn ook zwaar chagerijnig van het weer, ze leven hun frustraties op elkaar uit.

We hadden trouwens de foto’s nog niet op HRS gezet, of de telefoon ging: we hebben morgen een boeking van een zakenreiziger! We gaan hem natuurlijk een kamer geven met goede ontvangst van het Wireless Internet, we hadden hem al gevraagd of hij een laptop meenam. Vandaag hebben we de officiele bevestiging gekregen van Hotel.de dat ze met ons willen samenwerken, en hebben we alle papieren opgestuurd naar Booking.com, dus die volgt waarschijnlijk ook spoedig. We timmeren aan de weg! Vandaag ook een aanvraag ontvangen voor midden oktober twee weken, tot nu toe gebeurde er in oktober nog helemaal niets, dus als die persoon boekt is wat dat betreft ook de kop eraf.

Pepijn zet net al het huisvuil aan de kant van de straat, de laatste stuiptrekkingen van de gehandicaptengroep. We hadden bij de Gemeente Lam een paar speciale vuilniszakken voor luiers gescoord en die hadden ze goed gevuld. Ook hebben we een extra grote Kliko-bak, die container kunnen we na vooraanmelding naast onze gewone containers erbij aan de straat zetten als we omkomen in het huisvuil. Het huisvuil wordt eens in de twee weken opgehaald, dus we zijn nu definitief van de luiers af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.