ons hotel

zondag 27 augustus 2006

Interview

Gisteren heeft het interview plaatsgevonden waar ik al eerder over schreef. Ben heel erg benieuwd of het geplaatst wordt en hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Wij kunnen natuurlijk vergelijken tussen Frankrijk en Duitsland, kan voor de lezers interessant zijn. Erg gezellig was dat de journaliste een oud-klasgenote van mij was en dat we dus even bijgekletst hebben.

Vandaag komen er weer nieuwe gasten aan en morgen ook, dus we kabbelen rustig voort de zomer door. Zo nu en dan krijgen we ook walk-ins die spontaan binnenkomen voor een kamer, dus dat is wel heel leuk. We krijgen van de gasten trouwens bijna allemaal positieve reacties over het service-niveau, de kamers en het eten. We doen dus iets goed! Sinds deze week zijn we ook te vinden op de site van HRS, de grootste hotelboekingssite van Duitsland, alleen moeten we de foto’s nog plaatsen. Tot nu hebben we nog geen business via deze site, maar ik zou ook niet zo snel een hotel boeken op internet waar geen foto’s bijstaan….
Dankzij Willem hangen er in alle kamers nu spiegels en föhns, is de koelcel voorzien van krattenrekken en is hij anders ingericht, en hebben we deurtjes met handgreepjes in de keukenkastjes. Weer een paar klussen uit de weg! Ik heb nu het wat rustiger is, niet meer zo’n benauwd gevoel over alles wat nog moet enzo, feit is natuurlijk wel dat er nog een hoop moet gebeuren en dat diezelfde verhuisdozen nog steeds allemaal ingepakt staan…..

We zijn weer terugverhuisd naar onze eigen privé-vertrekken, we waren met de warmte uitgeweken naar een koelere hotelkamer, maar je wilt toch wel een keertje weer in je eigen bed slapen. Nadeel is dat we nog geen deur hebben in onze slaapkamer en dat de katten graag op bed ploffen midden in de nacht. Jane wilde zo graag knuffelen, die is vol op mijn hoofd gaan liggen en heeft dat ook helemaal afgelikt. Getver! Afgelopen nacht had ze eindelijk begrepen dat dat soort acties niet zo welkom was, en heeft ze "gewoon" tussen onze hoofdkussens gelegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.