ons hotel

zondag 9 december 2007

Even doortypen ja!

We snappen niet wat er aan de hand is, maar mensen lijken vandaag massaal kamers te willen boeken. De reserveringen komen sneller binnen dan we kunnen typen. Niet alleen voor de feestdagen (we zijn nu echt bijna helemaal ‘los’), maar ook voor januari t/m maart. Morgen krijgen we weer een zakenreiziger. Pepijn denkt dat het misschien ligt aan de derde ster dat we op zo veel belangstelling kunnen rekenen.
Ondertussen zijn we bezig het schoonmaakhok (waar ook het personeelstoilet is) en de was- en strijkruimte op te ruimen. Is toch wel zo vriendelijk voor onze nieuwe medewerksters als ze niet in de rommel hoeven te werken, en ze ook dingen kunnen vinden.

Gisteren hebben we onze gemiste vrije dag van donderdag ingehaald, we hadden vrijkaartjes gekregen voor een romantische kerstmarkt in de buurt van Cham. Het was best aardig, in de tuinen van kasteel Thierlstein, maar ik ben gewoon niet zo’n liefhebber van duitse kerstmarkten. We zijn rustig richting Deggendorf gereden dwars door het beierse platteland. We kwamen uit bij de kasteel van Egg, waar ook een kerstmarkt was. Dat was echt piepklein, binnen 5 minuten waren we weer weg. Na een pauze in Osterhofen hebben we in Deggendorf bij een Italiaan gegeten. De dansavond van de dansschool was niet goed bezocht, we hadden wel heel veel ruimte om te dansen. De wekelijkse quiz werd door ons beiden gewonnen: de vragen gingen over de bisschop van Myra (Sinterklaas dus) en wij hadden (gek he?) de meeste vragen goed….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.