ons hotel

zaterdag 26 januari 2008

Goed nieuws!


Het was een saaie week, je zou er bijna een winterdepressie van krijgen! Wel was er mondjesmaat iedere keer wat goed nieuws.
Na een jaar heeft Bookings besloten de ene slechte recensie over ons hotel stilzwijgend van hun site te halen. We staan nu weer op een mooie 8,5 gemiddeld. Het feit dat we nieuwe foto’s hebben gestuurd van onze gerenoveerde kamers en restaurant heeft waarschijnlijk wel geholpen, eerder wilden ze er niet aan.
Donderdag kwam onze contactpersoon van de bank langs, en deelde ons zomaar mee dat de bank had besloten het rentepercentage op een deel van onze banklening fors te verlagen. We zaten er wat beduusd bij te kijken, geloof ik. Hij vroeg in ieder geval heel voorzichtig of we het er niet mee eens waren of zo…..
Daarnaast heeft Pepijn de hele week de prijzen van stookolie op internet in de gaten gehouden (de olietank werd wat leeg), en heeft precies toegeslagen toen de prijzen het laagste punt hadden bereikt. Een uur later waren de prijzen gestegen….
Deze week heeft het al voorzichtig gesneeuwd en de verwachtingen voor zondag zijn helemaal top. Onze gasten hebben gisteren al heel goed kunnen langlaufen, dus die zijn dik tevreden.
Ook lijken sinds donderdag de boekingen weer harder te lopen.
Woensdag zat ik plotseling met de poesjes bij de dierenarts. Ze bleken last te hebben van bandwormen, een hardnekkig soort wormen waar je met normale middelen toch niet zo goed van afkomt. Omdat die van ons zo lekker buiten rondstruinen, krijgen ze snel dat soort dingen. Waarschijnlijk een slechte muis gegeten…. Na een prikje zijn ze nu weer een stuk levendiger. Ook lijken ze veel minder honger te hebben. Die hebben waarschijnlijk ineens een aantal monden minder te voeden, haha…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.