ons hotel

donderdag 28 februari 2008

Verven maar!

De laatste dagen heeft Pepijn een ongelofelijke inhaalslag gemaakt met de twee te renoveren kamers. Nog een half uurtje en het schilderwerk is allemaal gedaan. Dan moet er laminaat gelegd worden, schoongemaakt en ingericht worden en klaar is Klara. Paar daagjes dus nog maar!

Waarom staan we op onze vrije dag te klussen? Nou, de kamers verkopen ineens als warme broodjes en we kunnen dus niet de deur uit. Bij 1 website hadden we deze week genoeg gastenbeoordelingen dat het gepubliceerd wordt op de site, en aangezien dat cijfer nogal hoog was, krijgen we nu ineens veel boekingen. Bij 1 reservering voor vanavond stond de opmerking "ik kom inchecken tussen 20.00 en 22.00 uur". Ik heb net boodschappen gedaan in Kötzting en vanavond maken we het gewoon thuis gezellig samen met z’n tweetjes met een lekker biefstukje en een zelfgemaakt champignonsausje met échte champignons. In het Beierse Woud, waar het Schwein je je neus uitkomt en de enig verkrijgbare champignons gesneden uit blik komen, is dat een ongelofelijke luxe. Uit eten in je eigen hotel, het is weer eens wat anders op donderdag.

We hopen zondag misschien een nachtje in München te kunnen slapen. Maandag is de uitreiking van de oorkonde met de drie hotelsterren door de Beierse minister van economische zaken, dus we mogen weer op de foto. In tegenstelling tot vorig jaar gaan we nu samen. Andere collega’s van TipTop zijn er ook om een oorkonde af te halen, dus maken we ook een groepsfoto.

Eigenlijk wilden we maandagavond gezellig een hapje gaan eten in München en dan een nachtje blijven slapen omdat Pepijn dinsdag jarig is, maar er is een beurs en dus zijn alle hotels maandagavond superduur. Bovendien komt het mij wat beter uit met de computercursus op dinsdagavond en mijn treinreis naar Berlijn op woensdag om op zondag naar München te gaan. We gaan alleen pas ‘s middags: we moeten stemmen en eerst hebben we natuurlijk nog Frühschoppers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.