ons hotel

donderdag 6 november 2008

mooie landschappen

Sinds ons vorige logje zijn we gisteren over landelijke wegen naar Cogolin (bij St. Tropez) gereden waar we via Ebay een ook in werkelijkheid best leuk design-hotel op de kop hadden getikt voor 3 nachtjes. Bij aankomst regende het zachtjes, we zijn gezien het slaapgebrek van de afgelopen dagen even een dutje gaan doen en toen was het opgehouden met zachtjes regenen. 
Hadden we een hotel aan een rivier besteld? Uuummmm nee: het lag toch aan het marktplein?
De slagregens hadden tot gevolg dat er een complete rivier voor de deur langs liep, het water spoot onder het plankier van het terras van het naastgelegen restaurant vandaan. Dat terras was met een flinke sprong nog wel te bereiken, en we zijn er meteen lekker blijven eten.

Het ontbijt in het hotel is wat duur voor wat het is (net als de normale prijs voor de kamers) dus we zijn vanochtend bij een van de cafeetjes op het marktplein onze dag begonnen, en zijn toen langs de kust naar Toulon gereden. In Toulon hebben we gelunched, in een bouwmarkt een paar ideetjes voor de douche van de sauna opgedaan (dat pakt een franse `klussert` toch net weer wat anders aan dan een duitser) en hebben in de verbouwingsuitverkoop van de naastgelegen Ikea voor een paar tientjes een badkamerkast met spiegel en verlichting gekocht. Die is voor onze eigen badkamer, dus dat de BTW niet terug komt maakt niet uit.

We zijn de dag na een rondje menukaarten uiteindelijk geeindigd in hetzelfde restaurant als gisteren, vanwege de speciale aanbieding mosselen; in het Beierse Woud nauwelijks verkrijgbaar. Morgen de andere kant op: Nice, Cannes, we zien het wel. Misschien vinden we ook nog wat leuks voor de inrichting van het hotel of voor op het menu, maar voor 95% is het toch wel vakantie en dat is met een eigen bedrijf al bijna meer dan je op mag hopen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.