ons hotel

zaterdag 22 november 2008

Wit? Ja hier!

Mensenkinderen, wat sneeuwt het! Pepijn heeft vanmorgen al uitgebreid sneeuw geruimd, en is net op met een sukkelgangetje voorzichtig naar het tankstation gereden om extra benzine voor de sneeuwschuiver te halen. Hij kon maar 40 rijden waar normaal 100 km per uur is toegestaan. Inmiddels moet er eigenlijk alweer iemand sneeuw gaan scheppen/schuiven, maar we hebben vandaag geen gasten, en het blijft maar sneeuwen, dus we wachten even totdat het wat minder wordt. Volgens de weersverwachtingen blijft het tot dinsdag sneeuwen. We zijn heel benieuwd of er morgenochtend iemand komt Frühschoppen!

We hadden eerder deze week het plan opgevat om vanavond naar de dansavond in Deggendorf te gaan, maar gezien de winterse omstandigheden is het onverantwoord om de deur uit te gaan. We nestelen ons lekker voor de tv, en gaan vanavond eens lekker uitgebreid voor onszelf koken.
De katten vinden de sneeuw geweldig, vooral Jane. Die rent hier door de voortuin en onder luide juichkreten gooit ze sneeuw hoog door de lucht! En dat voor een kat die normaal gesproken geen kik geeft….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.