ons hotel

zondag 10 januari 2010

Het wordt steeds spannender


De gasten die wilden annuleren zijn toch gekomen. Je moet niet vragen tot hoe laat we op ze hebben zitten wachten. Ook moet je je achteraf afvragen of het niet beter was als het tuig helemaal niet gekomen was. Ze staan inmiddels bij ons in het reserveringssysteem met de waarschuwing "boeking van deze mensen niet meer aannemen". 
Vanmorgen rook het in de gang naar wiet. Spannend in een land waar dat verboden is, zowiezo is het voor ons altijd een no-go geweest. Tot overmaat van ramp kwamen er klachten van andere gasten in dezelfde gang die hetzelfde geroken hadden. Om tien voor 10 kwam er iemand in pyama schuifelend de ontbijtzaal in met de vraag of we het ontbijtbuffet nog even konden laten staan, ze kwamen zo. Nooit meer iemand gezien, dus we hebben het maar weggeruimd. Gisteren kwamen ze pas om kwart over twee ‘s middags de kamer uit. De kamer was gisteren een zwijnestal, op zijn hollands gezegd een echte t*****bende. Hoe je in 1 nacht je kamer zo vuil kunt krijgen is ons een raadsel. 
Om 12 uur waren ze vandaag niet uit de kamer te krijgen, na een hoop aandringen konden we om 13 uur een grote mond krijgen en werd de deur dichtgegooid en op slot gedraaid. Uiteindelijk kwam er iemand beweren dat ze hadden afgesproken met de persoon waar ze gereserveerd hadden dat ze tot ‘s avonds gratis de kamer mochten houden. Pepijn had de reservering aangenomen en over zoiets was überhaupt niet gesproken. Tsja, dat was even een tegenvaller dat Pepijn dat geweest was…Toen ik hen meedeelde dat ‘s avonds uitchecken alleen mogelijk was als de volgende nacht betaald werd, aangezien de kamer die nacht niet meer verhuurbaar was, werd er weer met de deuren gegooid. Hierop ben ik de kamer ingestormd en ik denk dat ze aan mijn vuurspuwende ogen wel zagen dat ze nu te ver waren gegaan. Ik stond ook echt op het punt de politie te bellen als ze niet na betaling vrijwillig weg waren gegaan. Het huilen stond Sandra nader dan het lachen toen ze die kamers eindelijk in kon. Gelukkig was er niets vernield of weg, alleen heel heel vies. Wat een tuig!
Nu doen we lekker de deur op slot en gaan we vanmiddag lekker op de bank liggen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.