ons hotel

maandag 11 januari 2010

Ook leuk nieuws!

Vandaag kwam de post met een fijne verrassing: een award van Hotel.de omdat we (weer) zulke buitengewoon goede gastenbeoordelingen op hun site hadden. Kijk, toch fijn om te weten dat de meerderheid van de gasten ons wél waarderen… We hebben er een mooie oorkonde voor aan de muur en een gave sticker voor op de buitendeur bijgekregen.
Dit weekend kwam onze oude computer ineens met de mededeling dat hij een Trojaan had en crashte meteen daarna. Fijn, de nieuwe computer was nog niet ingericht, we hebben gelukkig ondertussen wel een aantal belangrijke dingen kunnen redden zoals de emailcorrespondentie met de reserveringsbevestigingen. Ons hotelsysteem heeft ook een backup op de laptop (die nemen we altijd mee met vakantie), dus we kunnen nog enigzins functioneren. Enig probleem is dat we geen rekeningen kunnen printen vanaf de laptop, ik kon dus gisteren ook nog voor alle vertrekkende gasten in Word noodrekeningen gaan zitten typen. Aan alle gasten was netjes gevraagd of ze echt een rekening wilden. Beetje sadistisch dat ze persé een rekening wilden en dat ze je een ongeluk zien typen, en dat je daarna bij het kamers schoonmaken overal in de vuilnisbakken de zorgvuldig getypte rekeningen terug vindt. Het was totaal "in character" zullen we maar zeggen.
De fax hebben we inmiddels aan de gang en die doet het prima, die print en kopieert ook goed. De afwasmachine is nog een probleem, het onderdeel is aangekomen en meteen ingebouwd, maar bij het aanzetten slaat de aardlekschakelaar er steeds uit. We hebben dus iets niet goed gedaan of er is toch iets anders aan de hand. Vandaag is de laatste kerstversiering dan eindelijk uit het hotel verwijderd, het ligt nu allemaal opgestapeld in onze woonkamer. Vanwege het sneeuwscheppen hebben we het nog niet naar zolder weggeruimd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.