ons hotel

donderdag 23 december 2010

Het begint ...


Eeen laatste berichtje voor de feestdagen, geen idee hoeveel tijd we gaan hebben de komende weken. Zojuist is de eerste gast voor kerst ingecheckt. Pepijn is nu even naar de drankenhal en de super voor wat laatste kleine dingetjes. Gisteren hebben we al wat dingetjes voorgekookt en voorbereid. Vol zijn we absoluut niet deze kerst, Nieuwjaar nog niet helemaal maar wel bijna. Wel komen er voor de komende dagen steeds meer kleine boekinkjes bij. Ach, kruimeltjes zijn ook brood. Van collega's horen we hetzelfde, het is overal een probleem vanwege de in het weekend vallende feestdagen.
Zojuist belde er een reisbureau dat nóóit wat bij ons boekt: of we nog kamers hadden, 1 nacht met Oud&Nieuw, en dan ook nog voor de laagseizoensprijs. "ja, maar er staat toch vanaf xx Euro"… Hahahaha…..Ik kan de vorige keer nog herinneren, 3 jaar geleden met kerst, de eerste en enige keer dat ze iets bij ons boekten. Met ieder reservering die kerstperiode was wat mis of niet goed doorgegeven en we kregen pas na 5 maanden zeuren en dreigen, en interventie van de TipTop-centrale ons geld. Never ever meer, en zeker niet voor een speciale prijs!
Het dooit hier vandaag ondertussen stevig, een uitgelezen kans om alle aangekoekte sneeuwrommel goed van de parkeerplaats te schrapen. Vanaf morgenavond gaat het weer sneeuwen en dat zou bijna een week moeten aanhouden. We hebben in ieder geval een witte kerst, zoals het hier zou moeten zijn, en de wintersporters hebben niets te klagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.