ons hotel

donderdag 9 december 2010

Terug in het gesticht


We zijn twee dagen thuis en hebben alweer behoefte aan vakantie. Het nadeel van een tijdje weg is dat je daarna zo gestraft wordt met stápels post, een overlopende inbox en een lege koelcel. Ik zal jullie niet vervelen met vervelende post of nog steeds niet betaalde rekeningen. We werden ook meteen geconfronteerd met grote hoeveelheden sneeuw op de parkeerplaats. Het is hier bar en boos geweest toen we weg waren: mensen zijn hier ingesneeuwd geweest, je kon niet de weg op en de scholen waren gesloten. Gisteren dooide het enthousiast en zijn we dus maar meteen naar de Metro in Regensburg gereden voor een auto vol boodschappen. Per slot van rekening begint over 2 weken de feestdagen-drukte weer, en lang houdbare spullen, waspoeder en dozen wijn kan je natuurlijk alvast halen. 
We merken dat we moeilijk op gang komen. We hadden ons erop ingesteld dat zaterdag de eerste gasten zouden komen, tot we gisteravond ineens een boeking voor vandaag kregen. Stiekum hoop ik dat deze zakenreiziger al gegeten heeft als hij komt. De koffers zijn wel al bijna helemaal uitgepakt en alle vakantiekleding hangt al schoon aan de lijn. Ik weet anders dat die koffers er 9 januari nog staan….
We zijn nog niet helemaal vol met de feestdagen, maar we zien weer een verhoging van het aantal aanvragen nu we weer zelf de telefoon aan kunnen nemen. Verder een hoop goed nieuws van het touroperator-front. Het lijkt nu eindelijk wat serieus te gaan doen. Op 2 januari komt er een grote reclamecampagne bij discounter Norma, op 4 januari bij kioskenketen Valora (zeg maar Primera), en op 2 april bij de Aldi. In Nederland is het nog niet zo bekend, maar reisjes boeken bij de supermarkt is hier een enorme afzetmarkt. Zal wel gek zijn jezelf door heel Duitsland zo aangeplakt te zien als je boodschappen gaat doen.
De foto's moeten heel even wachten, eerst nu even weer wat nuttigs gaan doen….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.