ons hotel

donderdag 12 juli 2007

Drup

Vanmorgen stortregende het weer, en nee he, weer lekkage langs de satellietmast. Zo meteen toch maar weer even bellen naar die jongens. Als zij het niet oplossen, bel ik een dakdekkersbedrijf en stuur ik hen een rekening. Astra 2 (BBC enzo) doet het trouwens alleen bij mooi weer, er wordt nu iemand van de fabriek langsgestuurd of het aan de geleverde apparatuur ligt. Wordt weer vervolgd. Zucht!

Was Pepijn morgen de klos met een vroeg ontbijtende zakenman, vandaag was het mijn beurt. Zakenreizigers zorgen voor een leuke vulling, en ze zijn minder "high maintenance" als vakantiegangers, maar arriveren vaak laat, en gaan vroeg weer weg. Gelukkig was ook hij weer erg tevreden.
Vandaag krijgen we een aantal gezinnen met kinderen, dus dat gaat vast voor leven in de brouwerij zorgen. De boekingen blijven ondertussen binnenstromen, en wij blijven ondertussen maar poetsen. We lopen natuurlijk weer achter: het is de bedoeling dat de kamers schoon zijn en dat je alleen een kamer hoeft schoon te maken die uitcheckt, en niet andersom (race tegen de klok om op tijd een kamer schoon te hebben voor een inchecker).

Vanaf morgen zou het weer eindelijk beter moeten worden, vanaf het weekend wordt het zelfs 31 tot 35 graden. We gaan weer heel blij zijn met de airco!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.