ons hotel

donderdag 19 juli 2007

"Rustdag"

Vandaag hebben we geen aankomsten en geen mensen die al vooraf halfpension geboekt hebben, dus hebben we met de paar gasten die we vanavond hebben afgesproken dat we vanavond niet koken. Vanaf morgen barst de drukte weer goed los. Vandaag geen dansles, dus wat dat betreft wel jammer getimed eigenlijk. Waarschijnlijk gaan we niets doen, letterlijk uitrusten is een betere optie. Zo meteen duiken we ons bed in om bij te slapen!

Het is hier nog steeds erg heet, zo’n 32-36 graden. Dat draagt natuurlijk ook niet bij aan het fitte gevoel. Dat is echter nog niets vergeleken met problemen die andere mensen hebben… Gisteravond heeft de buurvrouw een beroerte gehad. Binnen no time stonden er een auto van de Notarzt, de Rettungsdienst en een ambulance voor de deur. Gelukkig waren er geen "loeiende sirenes" nodig, en gaat ze het redden, maar het is toch naar.

Onze man uit Bahrein heeft afgezegd, omdat hij geen visum voor Duitsland krijgt. Toch jammer, nu zullen we nooit weten wat hij hier kwam doen. Nou ja, de boekingen lopen zo goed, er komt wel weer iemand anders voor in de plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.