ons hotel

zaterdag 17 november 2007

In de aanbieding...

Sneeuw, sneeuw en nog eens sneeuw…. Het houdt maar niet op met sneeuwen!

De foto lijkt zo grijs door de voortdurende sneeuwval. Inmiddels zijn we opgehouden met sneeuwruimen, je bent nog niet binnen of het is weer helemaal wit. Vandaag zou het minder worden en gaan wegdooien, maar als ik naar buiten kijk, zie ik toch wat anders. Wordt nog interessant vanavond: we zouden naar de dansavond, dat wordt weer over de bergpas glijden, ben ik bang….

Op de Grosse Arber ligt op de pistes al 1,35 meter sneeuw van uitstekende kwaliteit, en sinds vandaag zijn de sleepliften en de stoeltjeslift geopend. De skiverhuur in het dorp zou eigenlijk net als wij in november nog dicht zijn, maar toen ik er gisteren langs kwam, stond de winkel vol met mensen die skispullen uit stonden te zoeken alsof het de Dwaze Dagen van de Bijenkorf waren….
Mocht alles blijven liggen, gaan we 1 december weer open. Zo niet, dan wordt het midden december, want dan komt er voor die tijd toch niemand. Daarna loopt het storm, vooral tussen Kerst en Oud & Nieuw begint het krap te worden door "overlappende" boekingen. We hebben voor die periode nog maar 1 tweepersoons en 1 eenpersoons over, en met Oud & Nieuw zelf ook nog maar een paar kamers! Gasten waren wat langzamer met boeken dit jaar ivm het gebrek aan sneeuw vorig jaar, maar sinds de sneeuw ligt, zijn de kamers niet aan te slepen…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.