ons hotel

woensdag 28 november 2007

Weekendje Passau

We hebben het de afgelopen dagen redelijk druk gehad met sollicitanten, aanvragen voor Oud & Nieuw en veel administratieve dingetjes, dus we hebben niet eens kunnen vertellen hoe het bal verder nou eigenlijk was!
Het bal was best gezellig, maar het blijft gewoon een erg grote zaal in een congrescentrum (denk hal van de RAI of zo), dus heel intiem of zo was het niet. We waren gelukkig met leuke mensen, dus we hebben een gezellige avond gehad. Er waren twee super-goede bands, de een speelde een beetje jazz-swing (geschikt voor ballroom dansen) en de ander wat hippere muziek voor het betere Jive en Samba werk. Het buffet was heel erg lekker, en daar hebben we ook wel 2 bordjes van opgehaald. We hadden een hotelletje geboekt in Passau, dat had een heel merkwaardige en vooral ook strakke parkeergarage (er zaten nogal veel strepen op de muur waar mensen het uitdraaien net niet gehaald hadden). Wij hadden eigenlijk al een taxi voorgesteld omdat wij onze auto er graag wilden laten staan, maar Christoph wilde rijden. OK, have fun! Hotel was in orde, maar niets buitengewoon bijzonders. Onze kamers zijn gezelliger. Het ontbijtbuffet was wel heel erg goed, wel een beetje jammer dat we er apart voor moesten betalen (was niet duidelijk uit de tekst op de website).
Helaas was de nachtrust kort, aangezien we de volgende ochtend om 10.00 uur al verwacht werden bij de vestiging van de dansschool in Passau. Tijdens het bal werd er een dansdemonstratie gegeven door 2 top-professionals, die in de top 3 van de wereld staan en ook meedoen met "Let’s Dance", de duitse versie van Dancing with the Stars.
De dansschool had geregeld dat deze mensen de volgende ochtend een gratis les zouden komen geven. Dat wilden we meemaken! Iedereen was natuurlijk redelijk gaar, dus of men er veel van onthouden heeft….
Aangezien het redelijk erbarmelijk weer was, en je dus eigenlijk de auto niet uit kon, zijn we maar rustig aan via een omweg naar huis gereden. Zo kwamen we in het bijzonder treurige kuuroord Bad Füssing. Mocht iemand je ooit een gratis reisje daarheen aanbieden, zeg dan dat je liever gewoon dood gaat…. In een klein plaatsje hebben we in een grieks restaurantje gelunched. Het laatste (gelukkig bekende) stuk naar huis viel er redelijk wat sneeuw en waren we blij bijna thuis te zijn vanwege de gladheid. Het is nu woensdag en we zijn nog steeds best wel moe van ons leuke weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.