ons hotel

donderdag 12 juni 2008

De nieuwe site

Zo, het is nu half 12 en een rustdag hebben we vandaag niet gehad, maar de site is in ieder geval (zij het met kinderziektes) online. Zo kunnen we qua laadtijd nog het een en ander winnen door wat foto’s aan te passen, openen de buttons in Firefox niet helemaal lekker volgens de geplande layout en lijkt Konqueror wat langzaam. Ook moeten we morgen nog wat aan zoekmachineoptimering doen, zodat Google ons ook vindt. De race tegen de klok zal ongetwijfeld ook typefouten en kromme zinnen hebben opgeleverd.
Maar…. het woord is nu aan jullie: surf naar www.hausamberg.eu en geef commentaar. Wat loopt niet lekker, wat mis je, welke teksten zijn erg onduidelijk, wat is niet klikbaar wat dat wel zou moeten zijn? De linkpagina (rechtsonder "links") is nog helemaal niet af en dus niet klikbaar en dat weten we dus al. Bij technische problemen (dus niet bij kromme zinnen) zouden we ook graag willen weten welke browser en welk operating system je hebt.

O ja, en frans en spaans was vandaag net nog even een brug te ver, dus die vlaggetjes zijn ook niet klikbaar. Ik heb nog niet eens een tekstje gemaakt met "sorry maar helaas" in die talen….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.