ons hotel

zaterdag 28 juni 2008

Waf!

We hebben wel vaker honden in het hotel, en sommigen laten ook wel even hun stemmetje horen, maar deze is echt niet normaal. Wat je ook doet, alles is aanleiding tot blaffen. De gasten zitten in de familiekamer naast onze privéwoning, dus andere gasten hebben er geen last van, maar wij kunnen niet voorbij lopen zonder dat de hond aanslaat. Ook alles wat we in de keuken, het restaurant, de bibliotheek, de personeelsruimte, de gang, de receptie of bij de voordeur doen is waf. Gek word ik ervan! Daarbij zijn die mensen ook nog eens krampachtig bang dat die hond ons zal aanvliegen, dus die willen dat wij uit de weg gaan als ze eraan komen met de hond. De hond moet ook iedere keer in de kamer blijven, hij is zo onaangepast dat ze hem niet mee kunnen nemen het terras op of het restaurant in. Regel nummer 1 met een hond is dat je als baasje de baas moet zijn, en dat zijn ze duidelijk niet. Ga zelf met je staart tussen je benen lopen en die hond neemt de macht over. Ik moet zeggen dat wij die hond zelf ook voor geen cent vertrouwen. Het is echter nog steeds wel zo dat dit ONS hotel is, en als de hond zich niet kan gedragen, die mensen op den duur gewoon weg moeten. Je denkt toch niet dat ik een week lang iedere keer in de keuken ga staan met de deur dicht als die hond er langs moet voor zijn plasje….

De tegenpartij van het ongelukje kwam trouwens gisteren langs met een kostenschatting van zijn Audi-garage. De schade bedraagt slechts 289 euro, dus ja, dat gaan we zelf betalen. We hebben afgesproken dat de garage de rekening naar ons opstuurt na reparatie. Dan hebben wij zwart op wit dat we betaald hebben voor de schade en weten we ook zeker dat het werk is uitgevoerd.

**UPDATE**
Ze zijn gelukkig net zelf met de hond uitgecheckt. Ze hadden bij het ontbijt ook zodanig noten op zang dat ze bij het Hilton nog een probleem hadden gehad. Regina viel steil achterover toen ze de kamerdeur opende: wat een rotzooi! En dat in 1 nacht…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.