ons hotel

maandag 16 juni 2008

"You lose some, you win some..."

Eigenlijk is het gezegde andersom, maar gisteren qua gasten niet bij ons. Een stel is eerder uitgecheckt omdat het meisje heel erg ziek was en heel graag naar huis wilde. Begrijpen wij best, ziek zijn op vakantie is niet leuk. Soms is het echter wel beter een extra dagje in bed te blijven liggen voordat je gaat rijden. Deze mevrouw kon het al bijna niet binnenhouden tijdens het uitchecken, dat gaat in de auto nooit goed natuurlijk… Ze waren nog niet koud de deur uit, of er stonden twee andere gasten op de stoep, op zoek naar 2 eenpersoonskamers. Túúrlijk, kom vooral binnen!

Het is nog redelijk rustig, ergens hopen we stiekum dat Duitsland er vanavond uitvliegt op het EK, dan gaan de mensen ten minste weer met vakantie. De kans is overigens klein, het is al erg lang geleden dat Oostenrijk van Duitsland heeft gewonnen. Op de radio worden er allerlei grappen over gemaakt. Zo heeft het ochtendprogramma van Bayern3 de weddenschap met een Oostenrijkse sportjournalist dat hij morgen het Duitse volkslied komt zingen als de Oostenrijkers verliezen en dat de presentatoren het Oostenrijkse volkslied zingen als de Duitsers verliezen. Ook is er een kostelijke, tranentrekkend leuke conference van de Duitse komiek Claus von Wagner. Voor jullie misschien moeilijk te volgen omdat er een soort Oostenrijks/Beiers dialect aan te pas komt. Klik hier en kies dan voor Österreich.

Wij hebben dit weekend rustig de normale klusjes gedaan: keuken schoonmaken, was draaien, enz. Niets bijzonders. Iedereen bedankt voor de commentaren op de website, een aantal dingen hadden we zelf al gezien, maar we hebben nog niet alles aangepast. Na weken lang alleen maar website speelde de RSI weer op en wilde ik ook wel eens niet achter het beeldscherm zitten. Misschien dat ik er vandaag wat tijd in kan steken. Pepijn wil vandaag eindelijk weer verder met het terras. Eerst moesten de papieren de deur uit voor ons Q-kwaliteitscertificaat, en alles invullen was heel veel werk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.