ons hotel

dinsdag 17 juni 2008

Grrrr.....

Wilden we gisteren weer met hernieuwde energie verder aan het terras, was het zodanig saai grijs weer dat we bang waren dat het ging regenen. Aangezien er een betonrand gemaakt moet worden die in geval van regen erg nat wordt, moeten we echt zeker zijn van droog weer… We hebben dus beneden maar wat tijd besteed aan het opruimen van het was- en strijkhok. De was vouwen en strijken was hard nodig, dus daar is de dag grotendeels aan opgegaan. Ook hebben we de kasten her-ingedeeld, want sinds een paar weken huren we dekbedovertrekken en kussenslopen. De lokale wasserij maakte er recent een potje van met ons eigen beddengoed: we kregen het regelmatig terug met losse naden, vieze vlekken of zelfs met enorme gaten. Zo hadden we het allemaal niet ingeleverd! Inmiddels was onze eigen linnenvoorraad zo aan het slinken dat we nieuwe dekbedovertrekken nodig hadden en dringend een andere wasserij. Het bleek echter zelfs nog voordeliger of hetzelfde te kosten om linnengoed te huren. Geen gezeur over gaten, als je klaagt krijg je zonder protest vervanging, je dumpt de gebruikte was in de garage ongezien en ongevouwen in een kar en die wisselen ze iedere week om voor een nieuwe kar.

Ook vandaag weer grrr…. het is erg donker, het staat duidelijk op storten, maar het regent toch ook weer niet. Weer geen beton storten dus!  We zijn nu in het restaurant plintjes aan het leggen, want we hebben vanavond geen eters. Ook zo’n nuttig klusje wat er al een tijdje ligt, dus de tijd wordt wel nuttig besteed.

Dan belde net de man van Regina op met het schokkende nieuws dat ze in het ziekenhuis ligt met een hele zware salmonella-vergiftiging na het eten van een citroen-sorbetijsje. Het is zo erg besmettelijk en ze is zo ziek, dat ze in quarantaine ligt, en zelfs de naaste familie er niet bij mag. We wilden natuurlijk er gelijk heen, maar dat kan dus niet. Het is maar weer afwachten hoe dit afloopt….

Vanavond ga ik naar de een-na-laatste computercursusavond, dus kan ik nog hulp vragen bij een paar probleempjes met de website die ik zelf moeilijk opgelost krijg. Inmiddels ben ik "achter de schermen" al bezig met wat veranderingen in de website, zoals met het te grote kopmenu, problemen die mensen hebben met scrolllen, breedte links-rechts, enz.

Wij kijken eigenlijk nooit voetbal, maar na Nederland-Frankrijk zijn we gisteravond ook gaan zitten voor Duitsland-Oostenrijk. Grrrrr! Het was een slechte wedstrijd, we vinden het niet alleen vanwege het omzetverlies jammer dat Duitsland door is. Op de radio moet je het de hele dag horen wat een geweldige wedstrijd het was, maar eigenlijk lijkt de algemene tendens hier toch te zijn dat die Mannschaft er niet zoveel van gebakken heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.