ons hotel

dinsdag 10 juni 2008

Race tegen de klok

Het is een race tegen de klok om de nieuwe website voor donderdag af te hebben. Nou ja..af…in ieder geval beter gestyled dan de oude….. Wij hopen natuurlijk dat het interview misschien voor meer interesse zorgt. Op het moment is het in de hele reisbranche erg rustig vanwege het EK. Gisteren spraken we een paar reisorganisaties en de hotelwasserij, en die zeiden allemaal dat ze ernstig merken dat er gevoetbald wordt, want er wordt niet geboekt (en dus ook geen hotelwas besteld). Dit is overigens altijd zo, dat weten we ook, maar daarom zijn we er niet blij mee. Juni is voor wandelaars in het Beierse Woud een topmaand, nog belangrijker zelfs als juli en augustus, maar dat gaat het dit jaar echt niet worden. Sterker nog, als NL en D een ronde verder gaan, weet ik nu al dat mensen met de meest slappe smoezen gaan proberen te annuleren.

Een gast had dit weekend een spin gevonden in/op het bed en als we het moesten geloven had die enorme proporties en had die haar aangevallen. Ok, dat je bang bent voor spinnen kan ik begrijpen, maar naar mijn weten hebben we hier geen springende mensetende spinnen. Pepijn stelde meteen voor om het bed van nieuw beddengoed te voorzien, en als ze een andere kamer wilde had ze die van ons overigens ook gekregen. U vraagt wij draaien, we zijn bereid voor alles begrip op te brengen. Mijn geduld raakte echter een beetje op toen ze bij hoog en laag minutenlang beweerde dat de werkster die spin speciaal in haar bed verstopt had om haar te pesten. Ik weet zeker dat Petra en Regina raar zullen opkijken als ik suggereer dat ze buiten even wat spinnen moeten gaan vangen om tussen de lakens te stoppen.

Pepijn heeft gisteren nieuw beton gehaald, zodat hij verder kan met het terras. Het is hier echter aanhoudend mooi weer (vandaag waarschijnlijk 25 graden!) en je kunt de aanwezige gasten niet teveel hinderen tijdens het buiten zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.