ons hotel

zaterdag 24 januari 2009

weer thuis uit NL

Zoals al voorspeld, hebben we maandag een gat in de dag geslapen en verder niets gedaan. Dinsdag hadden we ‘s avonds een afspraak met vriendinnen en oud-collega’s van Martinair in een restaurantje in Ouderkerk aan de Amstel. Dinsdagmiddag zijn we voor deze afspraak even gaan shoppen in Hilversum. Woensdag was het alweer tijd om de auto in te pakken. We hebben zoveel gekocht en ook zoveel oude dingen meegekregen van onze ouders dat de auto tot het dak vol was. Donderdag namen we afscheid van mijn ouders en reden we voor een laatste keer naar die van Pepijn. Onze oude induktiekookplaat was ter reparatie afgeleverd bij een reparatiebedrijf in de buurt van Tilburg, en we hadden bericht gekregen dat we die weer op konden halen. Het is een merk wat ze hier niet hebben, dus daarom moest hij in Nederland gemaakt worden. Inmidddels hebben we een andere gekocht (wegens gebrek aan reparatiedienst moesten we wel), maar nu is dit de reserve voor het geval er met de nieuwe wat is.

Gisteren hebben we dan de thuisreis gemaakt. Ter afscheid aan Heeze schraapte de trekhaak nog even over een ouderwets hoge nederlandse verkeersdrempel, zo volbeladen was de auto. Het was rot rijden, ten eerste omdat we geen binnenspiegel konden gebruiken, ten tweede omdat het heel erg druk was op de weg en ten derde omdat het de hele weg goot van de regen. We hebben er ook heel erg lang over gedaan omdat we onze normale duitse Autobahn-snelheden niet konden halen door het slechte weer. Naarmate de rit vorderde, begon ik mij steeds rotter te voelen: koude rillingen, opgezwollen klieren, keelpijn, oorpijn, gewrichtspijnen. Tsja, griep dus! Bij thuiskomst kon ik dus meteen door naar bed. Nog steeds voel ik mijn heel erg slecht, dat wordt wel een paar dagen goed uitzieken.
De poesjes waren heel erg blij om ons te zien. Jane wilde meteen op het voeteneind van het bed liggen, en Katja wilde meteen op schoot. De berg post viel nog mee, daar hebben we net even naar gekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.