ons hotel

woensdag 13 mei 2009

Animatie

De afgelopen week hebben we het een beetje druk gehad. Niet zozeer met gasten, voor de tijd van het jaar is het eng stil, maar wel met een hoop andere dingen. De jongens zijn elke dag in touw met de balkonhekken, dat gaat redelijk snel. Ze hebben nu besloten om de hekken eerst op te hangen en daarna te verven. Op die manier kunnen we tenminste weer een balkonkamer verkopen, zij het dan met ongeverfd hek.

De reserveringen voor de zomerperiode stromen binnen, maar deze maand komt maar moeilijk in beweging. De andere hotels in Lam hebben het moeilijk deze maand. Mei hoort een topmaand te zijn voor wandelaars en natuurliefhebbers, zouden we hier dan toch de crisis gaan merken? Voor ons is het niet zo erg, aangezien we de afgelopen maanden boven verwachting hebben gedraaid en de zomer weer goed lijkt te gaan worden.

Deze week hebben de hotels in Lam de koppen bij elkaar gestoken wat we kunnen bedenken om meer gasten naar Lam te krijgen. Een veel gehoorde klacht is dat er zo weinig leuke dingen georganiseerd worden, en de VVV is niet van plan daar meer geld en moeite in te steken. Daarop dacht Steffie: "dan moeten we het zelf doen" en heeft iedereen opgebeld. Afgelopen zondag hebben we vergaderd en daar zijn een hoop leuke ideeen uitgekomen die deze week uitgewerkt worden. Komende zondag vergaderen we verder. Het is de bedoeling dat er iedere dag een kleine maar gezellige activiteit komt, zoals Nordic Walking voor beginners, een griezelwandeling met kampvuur of een huifkartocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.