ons hotel

dinsdag 26 mei 2009

Fotoshoot

Gisteren hadden we zelf een fotoshoot in het Kur-Park met de collega’s vanwege het activiteitenprogramma voor vakantiegasten. Het is allemaal eigenlijk heel snel gegaan, we zijn er nu sinds 17 Mei over in gesprek en 15 juni moet het gaan lopen.
De gemeente is al begonnen met de kruidentuin en met de voetreflexwandeling, over verschillende materialen. Klinkt een beetje zweverig en is dat ook wel, maar het leek ons leuk om er voor iedereen wat in te doen, wie dit niet leuk vindt kan zich in wat anders dan wel weer vinden. Altijd leuk voor de gasten is dat wij met z’n allen de kosten dragen dus dat deelname niets kost.
De foto’s hebben we nog niet gezien, maar die plaatsen we dan wel als ze inderdaad leuk zijn geworden.
Vandaag heeft Natascha de administratie zitten doen en heb ik een beetje fotoshoot met het hotel gedaan. De nieuwe balkonhekken betekenen natuurlijk dat er op diverse sites andere foto’s geplaatst moeten worden. De eerste resultaten zijn best aardig, maar het wordt misschien beter in een zacht avondzonnetje. Dan heb je niet van die hele diepe slagschaduwen. Dat avondzonnetje gaat er nu echter even niet komen, het is hier nu loodgrijs, het stormfront dat gisteren Nederland te pakken had is zojuist hier aangekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.