ons hotel

dinsdag 15 september 2009

De drukte voorbij (deze week dan…)

We zitten nog te tollen van de slaap, maar het weekend hebben we goed overleefd! Nu hebben we het een paar daagjes rustig en dan zijn we weer bijna een week helemaal vol. We kunnen dus concluderen dat september als een trein loopt, de eerste helft van de maand hebben we al flink meer omzet dan de eerste helft van vorig jaar september!
Vandaag lijken we voor het eerst in lange tijd een normale Ruhetag te hebben, waarbij we niet alsnog de hele dag in touw zijn voor het bedrijf. We moeten wel naar de accountant en wat boodschapjes doen, maar niet zo drastisch als vorige weken. De weersverwachting was voor gisteren en vandaag niet zo goed, dus mede daarom is het nu even wat rustiger met gasten. Het is net gestopt met regenen en nu komt er een flauw zonnetje door, dus met dat slechte weer valt het ook wel mee.
Voor het weekend hebben we ons hotel in Venete geboekt, een hotel in Lissabon plus de vliegtickets en de cruise hadden we allemaal al, dus we zijn er bijna helemaal klaar voor. Nu nog een reisverzekering en wat leuke reisgidjes…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.