ons hotel

donderdag 24 februari 2011

Opleving

Na een lange rustige periode zijn we ineens wat voller. Gisteravond hadden we het hotel halfvol, een enorme prestatie voor het laagseizoen. Vandaag checkt bijna iedereen uit en morgen na het ontbijt zijn we zelfs het weekend leeg. Dat is dan weer heel raar, meestal heb je in het laagseizoen juist het weekend gasten en doordeweeks niet. We vieren dit weekend Pepijn's verjaardag dan maar een week te vroeg, hij is volgende week vrijdag jarig (hij wordt al weer 42!) en dan hebben we gasten. We bedenken nog even wat we gaan doen, want het is buiten -14 en bovendien is het budget op dit moment al net zo subzero als de temperaturen. Vrijdag of zaterdag moeten we natuurlijk in ieder geval even naar de opticien.
Gisteravond hadden we eters van buiten: Nederlanders die hier in de buurt een appartement bezitten. Zij blijken trouwe lezers van de weblog te zijn. We hebben vreselijk gelachen toen ze binnenkwamen en met een vette knipoog gebakken carpaccio bestelden. Ze hadden een ander stel meegenomen: zij is Nederlandse en werkt bij glaswinkel Weinfurtner in Arnbrück, hij is een Beier van hier. De arme jongen had een moeilijke avond met al dat nederlands wat over de tafel vloog. De andere hotelgasten konden er in ieder geval geen chocola van maken wat dat rare giecheltaaltje nou was wat wij ineens bleken te spreken.
Pepijn krijgt net bericht over een wel heel bijzonder verjaardagskado: op 4 maart komt de hotelinspectie langs voor de verlenging van de hotelsterren. We zijn heel benieuwd of het 3S wordt of toch "gewoon" weer 3 sterren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.