ons hotel

woensdag 2 februari 2011

Alles gaat z'n gangetje

Het is rustig, vrij normaal voor de tijd van het jaar. Vandaar dat het ook een tijdje rustig geweest is op de weblog. Een andere reden is dat er vrienden van Harald te logeren waren op hun heen- en terugreis naar/van Oostenrijk, die inmiddels in de loop der jaren ook wel meer dan alleen bekenden van ons geworden zijn. Veel te gezellig dus!

Er ligt hier nog steeds veel sneeuw en het is ook erg koud, maar nieuwe sneeuw is er (gelukkig) even niet bijgevallen. We vermaken ons prima binnenshuis. De afgelopen week ben ik druk bezig geweest met de kwartaal- en jaarafsluiting en gisteren heb ik alles naar de accountant gebracht. Zo, dat was 2010! Pepijn is in de badkamers de voegen opnieuw aan het kitten. Iedereen weet van zijn eigen badkamer dat het af en toe moet gebeuren omdat de kit verkruimeld, niet meer goed hecht of in dit geval lelijk verkleurd. Wij hebben dan gelijk 16 badkamers te doen. Verder is Pepijn druk bezig om onze nieuwe website steeds leuker en beter te maken. Tot nu toe eerst in het duits, want we hebben in de winter nauwelijks buitenlandse gasten. Dat gezegd, we hadden het weekend Nederlanders en nu hebben we Hongaren, maar dat is vrij uitzonderlijk.

Gisteren zijn we niet samen weggeweest. Pepijn had behoorlijk slaapgebrek door de gezelligheid de afgelopen dagen, dus hij wilde niet mee naar de accountant en bovendien was het waterkoud. Daarnaast hadden wij gisteren en vandaag de organisatie van het activiteitenprogramma. Gisteren moest Pepijn dus 15 lunchpakketten maken en standby staan voor kleine hand- en spandiensten bij het sneeuwschoenwandelen, en vanavond moeten we de Glühwein schenken en het kampvuurtje aansteken bij de nachtwandeling.

Maandag heb ik bij de tandarts afgehapt en nu worden de tandjes gemaakt. Over een paar weken kan ik dus echt weer lachen. Vrijdag gaan we voor de volgende lading blik naar de orthodontist, dan komt als alles goed is de beugel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.