ons hotel

woensdag 11 april 2007

Hoeveel graden?

Ze zeggen dat het een week lang 25 graden wordt. Precies op het moment dat wij de snikhete zolder op moeten om kabels te trekken…. De ouders van Pepijn komen zondag en boffen dus wel heel erg met het weer. De natuur is helemaal aan het opbloeien, al hebben de bomen nog steeds geen blaadjes. Wat minder is dat onze katten iedere dag met een teek naar huis komen, daar stikt het hier van!

Gisteren zijn we, nadat de laatste gasten uitgecheckt waren, naar Ikea gereden om extra boekenkasten te kopen voor de bibliotheek. De boeken passen namelijk niet allemaal…. De bezorgde reacties of we wel genoeg boeken hadden voor ons project waren dus erg humoristisch, wij zagen dit eigenlijk al aankomen. 
Pepijn is op dit moment de muur in de gang er naartoe aan het stuccen, en als de voordeur naar onze woonkamer geplaatst is, kunnen de gasten in de bieb. Op dit moment is het weer even rustig met gasten, eind van de week komen er weer mensen aan. De bankdirekteur was erg blij mij na de rustige winter gisteren te zien met de cash-afdracht van het paasweekend, het was druk want andere horecaondernemers kwamen allemaal hetzelfde doen.

We hebben gelijk bij de bouwmarkt naast de Ikea badkamertegels gekocht, onze eigen badkamer heeft een tijdje geen aandacht gehad. Ook zijn we even het centrum van Regensburg ingeweest, ik moet met het aanstaande mooie weer eigenlijk dringend nog wat zomerkleding hebben, maar daarvoor zijn we niet geslaagd. De twee-maten-kleiner-winter-garderobe was een paar maanden geleden met een winkeltripje naar München opgelost, maar die broeken zijn nu allemaal te warm!  We hebben lekker rondgelopen in het zonnetje, en ik heb eindelijk mijn haar eens laten knippen. Voor 3 uurtjes was er even geen hotel, even geen stress, en gewoon even tijd voor onszelf… Bij de Ikea en de bouwmarkt was vreselijk druk, het is hier Paasvakantie dus heel Beieren was aan het funshoppen. Zucht! Waar het er anders zo rustig en beschaafd aan toe gaat, blonk iedereen nu uit in hufterigheid. We zijn dus maar rustig met de aankoopjes naar huis gereden, zelfs op de Autobahn was het een van-de-weg-duw-festijn (tsja, je kan natuurlijk proberen je auto óp de aanhanger met Ikea pakketten voor je te parkeren…). Thuis hebben we een pizzaatje in de oven geschoven en een DVD-tje gekeken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.