ons hotel

zaterdag 13 oktober 2007

de koek is op....

Zo voelen we dat allebei tenminste…. We zijn bekaf en leven heel erg toe naar onze bedrijfssluiting in november. Het is echt moeilijk om nog even 2,5 week te focussen. Het was een hectische zomer, en volgend jaar hebben we echt personeel nodig, willen we dit op de lange termijn volhouden.

De herfstvakantie is hier in sommige delen van Duitsland begonnen, en dus kregen we gisteren spontaan walk-ins. Ik versta deze mensen écht niet, wát een accent (en het is geen Beiers, dat kan ik inmiddels wel een beetje volgen). Ook kregen we een telefoontje van een Amerikaan die met de trein onderweg was of we nog een kamer vrij hadden. Ook zijn gisteravond de 2 collega’s van onze Slowaakse zakenman aangekomen. Vanmiddag willen ze graag barbequen, dus Pepijn gaat zo de deur uit om alles daarvoor in te kopen. Onze vriend heeft trouwens weer verlengd, hoppa, nog anderhalve week erbij!

Ondertussen schiet het restaurant voor geen meter op, we zijn gisteren weer de hele dag bezig geweest met poetsen. Vooruitgang is er eigenlijk nauwelijks geweest de afgelopen dagen, en vandaag gaat het vanwege de BBQ ook niet meer gebeuren. Donderdag hebben we een wereldreis gemaakt om een beslissing te forceren over de vloer in het restaurant: van Lam naar Cham, van Cham naar Regensburg, van Regensburg naar Straubing, van Straubing weer terug naar Lam (parket thuisbrengen) en toen van Lam naar Deggendorf (dansles). Maar… het is een kersen/walnoten parketvloer geworden, een warme kleur en hij past bij de meubels. Niet dat we die gelijk kunnen gaan leggen…de verf zit nog niet eens op de muur….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.