ons hotel

zondag 28 oktober 2007

HoReCa

Hotel hadden we natuurlijk al, maar ons gevoel bij het restaurant was nog steeds "ontbijtruimte" dus op de één of andere manier niet sfeervol genoeg. Ziehier, op veler verzoek en dankzij de nieuwe camera eindelijk acceptabel in beeld gebracht, het resultaat van de ombouw. Café… tsja we hebben een bar, maar door ons niet-rokenbeleid (vanaf 1 Januari hier trouwens verplicht) zal het bij ons wel nooit een echte kroeg worden, maar dat was het doel ook niet.


Als je binnenkomt staat de bar nu tegenover je en het ontbijtbuffet links, de bar is geschuurd en opniew – lichter – gelakt. Ook goed te zien is de nieuwe vloer. Een hele verbetering tegenover "Shagadelic-Baby" knaloranje tapijttegels.
Vanachter de bar ziet het er zo uit:

Waar nu, rechts in beeld, het ontbijtbuffet staat, stond dus eerst de bar, waarmee de helft van de dubbele deur geblokkeerd werd. Door de dubbele deur kijk je de hotelgang van kamer 1 t/m 10 in, waar we een deur hebben geinstalleerd voor het geval het eens tot laat luidruchtig blijft in restaurant/bar.


Door de nieuwe (gebruikte) meubels en de andere opstelling hebben we nu ook een zitplaats voor elke hotelgast, ook als we vol zitten.
We merken trouwens meteen een verschil in gedrag bij de gasten ten opzichte van vóór de renovering: iedereen neemt nog een kopje koffie of thee na het eten, vroeger deed men dat zelden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.