ons hotel

maandag 15 oktober 2007

Walk-ins

We hebben het op het moment nogal druk, en tot onze grote frustratie is dat niet met klussen. Het ziet er naar uit dat een aantal klussen opgeschoven moeten worden naar november. Het is een wonder als het restaurant voor het eind van de maand klaar is.

We hebben de laatste paar weken te maken met een (voor ons) apart fenomeen: heel veel walk-ins. Een walk-in is iemand die zonder reservering een hotel binnenstapt om te vragen voor een kamer. Op dit moment is er 1 gast die van te voren geboekt had en de rest is allemaal binnen komen lopen… Gezien onze rustige (lees: niet in de dorpskern of langs de openbare weg) ligging verbaast het ons nogal. Het blijkt dat ook in dit geval internet loont, de meesten hebben ons op internet gezien (en dat er nog kamers vrij zijn) en besluiten dan op de bonnefooi te gaan rijden. Ook rijden ze naar de VVV hier en zien ons dan in de gemeentebrochure, of nemen bij de VVV een foldertje van het hotel mee. Gisteren hebben we ‘s middags een kamer schoongemaakt die niet gereserveerd was en 3 uur later waren we die al weer kwijt! 

Vandaag toch maar nog een paar kamers schoonmaken, je weet niet wat er nog komt! De weersvoorspelling is in ieder geval 17-18 graden en superzonnig voor de komende dagen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.