ons hotel

zondag 21 oktober 2007

Let it snow...

Ja, jullie lezen het goed, sinds gisteren sneeuwt het hier. Gisteren en vandaag werden we wakker in een witte wereld. De sneeuwgrens is al gedaald tot 300 meter. Omdat de grond nog wat warm is, blijft het alleen niet heel lang liggen. De camera is natuurlijk niet heel erg goed, maar hier een foto van de besneeuwde balkonrand en de bloempot met sneeuw:


Het lijkt allemaal erg weinig, maar er is best wel een goed laagje gevallen. Op de Grosse Arber is het erg extreem allemaal, we hoorden van een van de Frühschoppers dat de weg vanaf Lohberg naar de Arber behoorlijk glad en besneeuwd was. Hier een foto van de actuele webcam op de Arber hoe het daar nu is:


De laatste week lijkt ingegaan te zijn, vanaf volgende week maandag staan er geen boekingen meer. Onze Slowaakse vriend checkt morgen uit, na bijna 6 weken hier. Nu het zonnige warme herfstweer over lijkt te zijn zullen we niet heel veel nieuwe boekingen erbij krijgen. Volgende week zullen we de winterbanden maar eens op de auto gaan zetten en de sneeuwkettingen weer eens achterin laden.
Het restaurant is min of meer af, natuurlijk moet er nog wat beter opgeruimd en schoongemaakt worden, de glazen moeten nog terug in de barkast, en we kunnen wel wat decoratiemateriaal gebruiken in de vensterbank en op de tafels. Pepijn heeft een hele batterij foto’s gemaakt, maar die (natuurlijk) weer allemaal mislukt…. Nog een week en dan kunnen we gaan shoppen voor een nieuwe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.