ons hotel

dinsdag 7 augustus 2007

Fusion Cooking (kliekjesdag)

Vandaag wilde er geen enkele verblijvende gast ons halfpensionmenu, men vond het wel interessant maar ze hadden allemaal andere plannen. We hebben de kans dus waargenomen voor een beetje een inhaalslag met kamerschoonmaak, wat maar goed was ook want alle aankomende gasten wilden voor een "upgrade" van een standaard naar een kamer met terras betalen, dus wel zo netjes als die dan ook om 3 uur klaar staat zoals het hoort.

Voor onszelf dus maar wat simpels klaargemaakt: ik had een wrap van mexicaanse tarwe-tortilla gevuld met aziatische wokgroente, tomatenblokjes, thaise chili en hertenrollade (kleingesneden) met een laagje gerilde kaas erover. Natascha had het geheel zonder tortilla’s en kaas maar met rijst. Verrassend resultaat: best wel lekker.

Helaas hadden de zes aankomende gasten die allemaal bij de Postwirt hadden gegeten een unaniem maar lauwwarm oordeel over de keuken daar. Men is meestal positief over Gregor’s keuken, maar óf ze hadden daar hun dag niet, óf deze gasten hadden een andere smaak dan die we eerder hadden doorverwezen. We zullen bij gelegenheid eens vragen wat ze daar anders hebben gedaan. Andere kok op maandag?

We moeten ons morgen weer uit de naad werken met kamerschoonmaak, want het ziet er naar uit dat we komend weekend toch misschien weer vol gaan komen. Wat nou rustiger in augustus?  Natascha weet het nog niet, maar er is vanavond laat weer vanalles bijgekomen. Je zou bijna hopen dat men ervoor kiest om elders te eten, maar nee, toch maar hier, want we merken dat ons eten toch wel degelijk een "selling point" én een gastenbinder is. Het zijn vaak gasten die hier gegeten hebben die ons de beste kritieken geven en bij ons terugkomen. Wel een leuke revanche op de Franse bankiers die niet in onze kookkunsten geloofden….. wat het alleen nooit zal worden is regionale keuken, dat laten we over aan de specialisten uit de regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.