ons hotel

zondag 29 maart 2009

Toeval bestaat toch!

Deze post begon als een reactie op die van Emigrant op onze vorige post, maar werd zo lang dat ik (P)vond dat het eigenlijk een log op zich aan het worden was.
Laat die interesse nou, ook vanwege die web-log kaart, wederzijds geweest zijn!
Dat er in de omgeving nog meer hotels en pensions zijn met soortgelijke namen zal helaas wel zo blijven. Naam en logo hebben we van de vorige eigenaar echter overgenomen, hij had daar toch volgens ons voor één keer de juiste snaar getroffen, al had hij een "Pension"-concept en zien wij het als "Hotel" (en we zijn als zodanig ook geclassificeerd intussen).

Rinchnach is inderdaad niet ver weg en deze collega’s zetten mij met hun aanwezigheid op internet soms zelf nog op het verkeerde been, als ik de juistheid van onze eigen gepubliceerde gegevens weer eens naloop….. zoals ik met enige (on)regelmaat doe (1 of 2 x per jaar). Gelukkig leveren ze een OK kwaliteit en service en stellen ze de naam "Haus am Berg" dus niet in een kwaad daglicht.
Het liefste hebben we een unieke naam, maar een slechte naam willen we al helemaal niet!
Overigens…. het hotel Rinchnach is eigendom van de familie Eder. Onze colllega van TipTop hotel Burgblick in Thallichtenberg heet ook Eder. In Lossburg, bij onze TipTop kollega Bären (fam. Reichert) staat ook een "Haus am Berg", een verzorgingshuis… Toeval?
Jawel, toeval, net als het toeval is dat we bijna een hotel in Lossburg hadden gekocht en concullega’s van onze huidige coopperatiegenoten in waren geworden. Mede hun sterke publiciteits-en marketingaanwezigheid hebben ons daarvan afgeschrikt…..
Je begint je bijna af te vragen in hoeverre toeval echt bestaat! Wat ons betreft nog steeds wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.