ons hotel

vrijdag 30 juli 2010

Nare week

Dinsdag moest Natascha naar de kaakchirurg om het abces te laten verwijderen (en dus de tanden die erop stonden). Haar ouders zijn hier omdat Natas het rustig aan moet doen en zij dan kunnen helpen. Het is tenslotte wel hoogseizoen.
Donderdagochtend heeft een gast een hartstilstand gekregen.  Pepijn en een andere gast hadden een EHBO-diploma en zijn direct begonnen met reanimeren. De hulpdiensten waren in 10-12 minuten met drie wagens ter plaatse. Helaas heeft de gast het niet gehaald. We zijn de hele dag bezig geweest met de papierwinkel, telefoneren met de reisverzekering, arts, begrafenisondernemer etc. Gelukkig hebben ze hier vrijwillige noodhulpverleners, een soort correlatie, die zijn met 2 personen tot ver in de middag bij de echtgenote gebleven.
In de avond en nacht zijn er een aantal familieleden gekomen om de echtgenote op te halen en bij te staan. Onderweg heeft een van de auto's tot overmaat van ramp een aanrijding met een hert gekregen in het duistere bos. Gelukkig konden ze bij onze lokale garage ' s ochtends meteen terecht, die hebben alles even gecheckt en ok bevonden. Er zaten nog stukken gewei tussen de grill…of wat daar van over was. Maar de auto kon nog gewoon rijden.
Om de overledene en diens familie anoniem te laten hebben we het verhaal wel redelijk summier gehouden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.