ons hotel

zaterdag 10 juli 2010

Paul heeft steeds gelijk (deel 2)

De octopus heeft gesproken. Nederland verliest van Spanje en Duitsland wint de troostfinale van Uruguay. Vanavond en morgenavond weten we of het klopt. Na recordaantallen bezoekers in de laatste dagen heeft Sealife Oberhausen Paul maar verplaatst naar een rustiger plekje uit het zicht van het publiek, want het arme beest werd te gestresst.
De kaakchirug heeft gesproken. De desbetreffende kiezen moeten er inderdaad uit. Ik zal de details besparen, maar het was redelijk urgent. Probleem was dat ze ramvol met afspraken zaten en eigenlijk pas eind augustus plek hadden. Met hangen en wurgen konden ze een afspraak ertussen schuiven over bijna 3 weken. Ik heb penicilline meegekregen voor 3 dagen. Daarna is het min of meer gewoon maar lijden tot 27 juli zonder oplossing of verlichting. Gaat lekker. Ik denk dat ik voor die tijd zelf de nijptang uit de werkplaats heb gehaald. 
Ondertussen is het hier 34 graden. Voor een WK-weekend zitten we nog redelijk OK gevuld, al zijn de meeste gasten hier voor een congres en niet voor vakantie. De ouders van goede vriend Harald zijn er deze week, dus dat is gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.