ons hotel

woensdag 21 februari 2007

Keuken

Mensen die onze weblog al wat langer volgen, hebben in juni een "gevaarlijke" foto gezien van mij, terwijl ik met veiligheidsbril en stofmasker de keukentegels eraf aan het bikken was. Hierbij hebben wij veel hulp gehad van mijn vader, en van goede vriend Harald en zijn broer Alwin. Sommige mensen vragen ons al een tijdje naar een foto van onze keuken. Het is Pepijn nu eindelijk gelukt een redelijke te maken:

Beter dan de jaren zeventig keuken met bruine tegeltjes die erin zat!
Voor de rest hebben we het onverwachts echt ontzettend druk gekregen. De aanvragen en boekingen stromen binnen, ook voor deze week. Aan ons illustere lijstje "verzamel nationaliteiten" kunnen we nu ook Italianen toevoegen. De VVV wordt gek al ze onze afdrachtlijst voor de toeristenbelasting krijgen, die zien hier nooit een buitenlander… En onze buurman (die een vakantiewoninkje verhuurt) afgelopen zondag maar beweren: "internet, dat brengt niets". Túúrlijk joh! Gevolg van al die drukte is wel dat we morgen niet naar dansles kunnen, er komen 4 kamers aan tussen 7 en 8 uur, en die willen eten, net als de gasten die al in huis zijn. Nou ja, we klagen niet, maart wordt weer behoorlijk stil zoals het er nu uitziet, dus dan halen we dat lesje wel weer in. Sterker nog, dan gaan we behalve donderdag ook naar de les op dinsdag, aangezien wij nooit de Weense Wals en de Disco-Fox (wij hadden er ook nog nooit van gehoord) geleerd hebben. Er is op de dinsdagen in maart 4x een stoomcursus, dus dan kunnen we het een en ander inhalen.

Verder nieuws: morgen worden de nieuwe reclameborden aan de weg en aan de gevel geplaatst, en we hebben vandaag de drukproef voor de folder goedgekeurd om gedrukt te worden. Ook komt morgen de satellietmonteur de laatste details doorspreken voor de satelliet, de telefoon en het computernetwerk.
Door alle drukte komen we nauwelijks toe aan iets anders dan koken, was draaien en kamers schoonmaken. Er liggen een aantal belangrijke dingen alsmaar te liggen waar we echt de tijd niet voor hebben, doodzenuwachtig worden we ervan. Zo ligt er een kwartaal bonnetjes voor de BTW-afdracht om te filen, en aan het vertaalwerk voor de VVV is ook nog niemand toegekomen. Verbouwen en klussen hebben we deze week maar even helemaal opgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.