ons hotel

woensdag 7 februari 2007

Lekker zo'n muis!


Tot mijn grote verbazing zat Katja hier op het bureau de computermuis af te likken. Toen ik ‘m weghaalde, begon ze aan het toetsenbord…. Ze heeft nu de hik…. Een leuke foto maken lukte helaas niet.

Vanmorgen werden we wakker in een witte wereld, maar het meeste is nu al weer weggedooid. Ik had vanochtend heel enthousiast geSMSed naar de vriendinnen dat ze toch de skiuitrusting mee moesten nemen, maar eh… of dat nu nog wel nuttig is…. Nou ja, ik heb al 5 keer een SMS gestuurd met ja, nee, ja, nee, ja, dus laat nu maar. Het schijnt morgen in Nederland bar en boos te worden met een compleet sneeuwalarm, ze zullen dus wel veel vertraging hebben met het vliegtuig….

We hebben weer een gang zonder afstap in de vloer, Pepijn heeft de hele dag met betonplaten lopen sjouwen. De haakse slijper is met een flinke rookwolk doorgebrand als gevolg van het op maat snijden van die platen. We hopen morgenochtend de tapijttegels op z’n plaats te kunnen leggen.
We hebben vandaag een aantal leuke reserveringen binnen gekregen voor de komende maanden, als we ieder dag zo’n klapper maken zitten we al snel lekker vol…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.