ons hotel

donderdag 1 februari 2007

Al Februari !

Het is al februari, ontdekte ik vandaag…. De sneeuw is hier in rap tempo aan het wegdooien, en de vooruitzichten voor de komende week zijn echt depressief te noemen. Ik heb de vriendinnen al verteld dat ze hun skiuitrusting waarschijnlijk thuis kunnen laten, en dat we beter naar het golfslagbad kunnen of een boswandeling kunnen maken voor de sportieve invulling. Op de Grote Arber ligt nog wat sneeuw, en er zijn nog een paar lullige pistes open, maar dat is over een paar dagen echt wel over. Pepijn is de betonblokken en de zakken cement eindelijk uit de aanhanger aan het laden, die hadden we gisteravond om 21.00 uur bij thuiskomst van de bouwmarkt zó in de garage gezet omdat het anders echt te laat werd.

De avond met de collega’s was nuttig en ook best gezellig. We lagen om kwart over 1 in bed…Iedereen was ons nog aan het aftasten, ze weten natuurlijk nog niet wat ze aan ons hebben, en of wij wel blijvertjes zijn. We hoorden van het hoofd van de VVV dat de bedbezetting in Lam voor januari op een dramatische 5,4% uit is gekomen, wij zitten op 5,8% dus dat klopt wel. Een direkt gevolg van het ontbreken van sneeuw. Één van de uitgenodigde collega’s was er niet meer bij, die schijnt economisch inmiddels kopje onder te zijn gegaan. Keihard gesteld, dat was qua grootte en inrichting 1 van onze grote concurrenten, maar het is natuurlijk wel een groot persoonlijk drama wat ons allemaal zou kunnen overkomen.

We kregen net voordat we weg wilden gaan naar de Wirtestammtisch een telefoontje of we nog een kamer vrij hadden; een zakenreiziger die ons op internet gevonden had. Ik heb eerlijk verteld dat het wel een beetje ongezellig was omdat we er niet waren, maar dat was geen probleem. De beste man was zo kapot, die is meteen naar bed gegaan en heeft tot het ontbijt de volgende ochtend aan 1 stuk geslapen.

Hij was wel vol lof over ons hotel, en zou het zeker aan al zijn collega’s aanraden. De laatste dagen krijgen we trouwens ineens veel boekingen van Nederlanders, geen idee waar die allemaal vandaan komen, we hebben niet echt bewust reclame gemaakt in een nederlandse krant of zo, en het zijn geen bekenden van ons. Iedere dag krijg je op Google meer hits als je "haus am berg"en "lam" intypt: 2 dagen geleden was het 1310, gisteren waren het 1340 hits en vandaag al 1350 hits. Het lijkt een soort kettingreactie te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.