ons hotel

zaterdag 8 september 2007

Bijslapen

Het eerste wat we vandaag gedaan hebben, is na de laatste checkout de deur op slot doen en in bed gaan liggen…. Hoezo druk geweest? Vanmiddag zijn we na 4 uur bijslapen een stukje gaan rijden door de omgeving (iets wat niet overdekt is, is met dit weer geen fun) en hebben daarna bij onze favioriete Griek in Cham gegeten.

Het weer is echt afschuwelijk, de meeste tijd kunnen we het dal en de bergen erachter niet eens zien door de regen en de mist. Op grotere hoogtes (o.a. op de Grosse Arber) is sneeuw gevallen, maar bij ons hier nog niet.Ineke zit in Oostenrijk net wat hoger, en die had foto’s van een besneeuwd hotel. Wij willen trouwens een keer een nieuwe digitale camera, het ligt aan het *&^%$# – ding wat we nu hebben dat er steeds geen foto’s bijstaan. Het is ons hopelijk even vergeven.

Het slechte weer was slecht nieuws voor de groep golfers die we in huis hadden. Tijdens hun toernooi was het gelukkig even droog, maar voor de rest zijn een hoop buitenactiviteiten in het water gevallen. Al dagen hebben we de verwarming aan, en vandaag liepen we met truien, winterbroeken en dikke jassen aan. Kom op zeg, het lijkt wel winter, vorig jaar om deze tijd wilde je zo weinig mogelijk aan vanwege de warmte! Ook het weerbericht biedt niet veel hoop. Met de lastminute boekingen loopt het dus ook voor geen meter, maar we hebben die paar dagen hard nodig voordat we weer "full house" hebben en de keuring langs komt.

Nog 2 weken en dan komen mijn ouders weer gezellig langs. Gelukkig maar, want ik heb vandaag het laatste dropje opgegeten wat Heleen en Martijn meegebracht hadden, en over 2 weken is de Cruesli van Pepijn ook weer op. Nee, even alle gekheid op een stokje, Pepijn heeft mijn ouders niet meer gezien sinds ze hier met Oud & Nieuw waren, en ik heb ze met Pinksteren natuurlijk redelijk kort gezien vanwege die begrafenis. Ergens hopen we dat het weer iets minder slecht wordt en dat het rustig blijft, hebben we tijd om af en toe iets leuks te gaan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.