ons hotel

woensdag 19 september 2007

Tapijt

Gisteren hebben we nieuwe tapijttegels besteld voor alle algemene ruimten. We kregen naast de toch al gunstige aanbiedingsprijs ook nog extra korting vanwege de hoeveelheid! We hebben uiteindelijk gekozen voor bordeauxrood, aangezien die kleur ook al voorkomt in onze hotelfolder, de gordijnen en de servetten, en we het gewoon sjiek vinden staan. Natuurlijk heb ik net weer staan vloeken op onze digitale camera, want het blijkt een probleem om een fatsoenlijke foto te maken. Het lijkt net oranje, maar het is toch echt mooier dan op de foto.

Morgen hebben we natuurlijk onze Ruhetag, dan gaan we verf kopen en voor het eerst weer eens naar  dansles. Zaterdag kunnen we ook naar de dansavond, daar zijn we ook al maanden niet meer geweest. Even pasjes oefenen is natuurlijk wel een goed idee!

Gisteravond erg aardige gasten gehad: twee jongens uit Roemenie die een auto kwamen kopen bij 1 van de autohandelaren hier in de buurt. Vanwege de grens met Oost-Europa zijn er veel autobedrijven die zich specialiseren in goede tweedehands auto’s. Ze hadden duidelijk jaren gespaard om een Ford Focus te kopen. Lijkt me trouwens erg moeilijk: je rijdt in 1 ruk uit Roemenie hierheen, gaat dan in 1 dag een auto uitzoeken, nachtje slapen bij ons en dan de auto ophalen en weer helemaal terug. Op de terugreis heb je een extra hotelovernachting in Hongarije nodig, want dan rij je met 2 auto’s achter elkaar aan en kun je dus niet van bestuurder wisselen.

Na een dagje regen is het hier weer stralend weer. Prima weer om te wandelen, er komen dan ook veel dagjesmensen voorbij. De afgelopen dagen hebben we ook een paar keer passanten binnen gehad voor een drankje. Er staan nu heel brutaal twee onbekende auto’s op de parkeerplaats. Geen idee van wie die zijn, waarschijnlijk wandelaars die ons met hun auto hebben opgezadeld. Ik vind dat nogal grof als je bij die horecagelegenheid niets gebruikt, ik ga bij jou thuis toch ook niet zomaar op je oprit staan….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.