ons hotel

donderdag 13 september 2007

Lelijk tapijt

Je hebt soms van die dagen dat je een moord wilt plegen…. Iedereen die ons al een tijdje volgt, weet meteen dat er vandaag iets niet zo goed gegaan is…..

Op dit moment hebben we het met gasten te druk om een heel verhaal te typen, maar de strekking van het verhaal is dat we inderdaad voldoen aan de hoteleisen, maar dat ze het tapijt lelijk vonden en ook inééns ergens een vlek vonden, de bank bij de receptie (die er staat omdat zij dat willen) moest volgens hen twee kuipstoeltjes en een salontafel zijn, en de gerenoveerde kamers waren ongezellig (ze hadden daar graag wat meer "meuk" gezien, de kamers waren te strak). Alles droop van de subjectiviteit, ze konden ook niet echt met een verhaal komen wát er dan niet goed was. Het goede nieuws is dat ze weliswaar rapport uitbrengen aan de hotelbond, maar niet het laatste woord hebben. Hier is het laatste woord ook nog niet over gezegd: ze waren nog niet koud de deur uit of we hebben opgebeld naar hun hoofdkantoor wat dit nu weer voor onzin was…. Wordt vervolgd…..

Inmiddels hebben we trouwens allemaal blije gasten, die lekker gegeten hebben en een gezellige avond hebben. Draagt enorm bij aan goed humeur bij onszelf!

Update:
Inmiddels zijn we er na een beetje Googlen achter dat de heer van de keuring een direkte concurrent uit de omgeving is, en dat mevrouw een paar appartementjes verhuurt in een toerische plaats een half uur verderop waar Engelsen inmiddels een groot deel van de markt hebben veroverd (zeer tegen de zin van de lokale verhuurders!). Beiden laten zich voorstaan op "origineel Beierse stijl", maar de foto’s van de accomodatie zien er net zo goed niet uit. Meneer z’n lobby en tapijt zijn echt áfschúwelijk!!! Beiden hebben dus zo hun eigen beweegredenen om een potentiele concurrent geen ster meer te geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.