ons hotel

zondag 23 september 2007

Jodeldans

Al met al zijn we een paar minuten binnen geweest bij het Steigenberger Hotel. Al bij de voordeur kwamen de klanken van accordeon en jodelen ons tegemoet en de slechte zanger in Lederhosen was nou niet echt onze definitie van "live band". De meerderheid van de bezoekers zat er verveeld bij, gedanst werd er nauwelijks. Het viel op dat er veel mensen even kwamen kijken en bijna meteen weer weggingen. Erg jammer, er zijn al genoeg van dit soort uitgaansmogelijkheden in Lam. Het had een meerwaarde gehad als het nu eens wat anders was, wij vonden het bovendien een aanfluiting voor zo’n luxe hotel (4 sterren superior), dan verwacht je toch iets meer zangkwaliteit (over smaak valt te twisten).

Gisteravond was de dansavond van de dansschool heel erg gezellig, zo gezellig dat we anderhalf uur na het einde nog geanimeerd zaten te praten. Op de dansavond wordt altijd een ludieke quiz gehouden, waarna er uit de papiertjes met de goede inzendingen een aantal winnaars worden getrokken die kleine prijsjes krijgen. Heel toevallig werden alle dames aan onze tafel uit de hoed getrokken. Ik won een fles champagne, die we met z’n allen hebben opgedronken.

Bij de online meubelveiling zijn we uiteindelijk afgehaakt, er zat iemand erg gedreven te bieden. In totaal is er 46 keer geboden, waarvan 40 keer door 1 persoon. Wat ie zat te doen, wij begrepen het niet helemaal. De prijs was enorm, veel meer als bij vergelijkbare produkten. Voor dat bedrag kunnen we een hoop tafelkleedjes en decoratiemateriaal kopen voor het restaurant. We hebben vandaag de tafels anders neergezet, dat ziet er al wat leuker uit. Qua verven hebben we nog niet veel kunnen doen, morgen verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.