ons hotel

woensdag 26 september 2007

Toch restaurantmeubilair?

Maandag zijn we naar het dierenpark om de hoek in Lohberg geweest. Verwacht geen grote dierentuin of safaripark, het is allemaal redelijk kneuterig. Er zijn alleen dieren die hier in het Beierse Woud in de vrije natuur hier voorkomen, zou die wolven of lynxen toch niet graag tegenkomen.  Mijn vader heeft foto’s gemaakt, maar ik geloof niet dat wij zijn digitale camera kunnen ‘leegtrekken’ op onze computer, dus helaas geen foto’s bij dit logje. Het was die dag 24 graden, maar gisteren is het weer ineens gigantisch ingestort, het is nu zo’n 8-11 graden en nat.

Het klussen vordert maar heel langzaam. Hopelijk kan er dan vandaag eindelijk geverfd worden in de hotelgang boven. Gisteren werden we gebeld door de gordijnenwinkel dat de gordijnen binnen zijn, dus die kunnen we morgen ophalen. Met dank aan mijn ouders is er wat meer orde in de bonnetjes-chaos gekomen. Totdat je ermee gaat zitten besef je niet wat een puinhoop het is. Mijn ouders hebben vele uren zitten plakken, knippen en ordenen. We weten nu gewoon zeker dat er een hulp in de huishouding moet komen, de administratie is ons echt boven het hoofd gegroeid en de accountant is natuurlijk heel erg duur (duurder als een poetsdame).

We werden gisteren gebeld door de verkoper van het restaurantmeubilair. De koper was alles komen ophalen, en er was een discussie geweest. Hij zegt natuurlijk dat het de schuld van de koper was die het niet goed begrepen had (gezien het grillige biedgedrag best mogelijk), maar hij wilde vervolgens wel méér geld uit ons persen. Nou nee, wij zijn om duidelijke redenen op een bepaald punt afgehaakt met meebieden. Óf je verkoopt het aan ons voor de prijs van ons laatste bod, óf we zijn niet geinteresseerd. Daar moest hij even over nadenken, hij zou ons terugbellen. Vanmorgen belde hij ineens. Pepijn heeft net een busje geregeld, dinsdag gaat hij de spullen ophalen in Bonn (eindje rijden!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.