ons hotel

vrijdag 17 oktober 2008

Wat doe jij maart 2010?


Geen idee? Nee, wij eigenlijk ook niet. Maar dat is toch een vraag die gesteld wordt door reisbureau’s. Gisteren was bijvoorbeeld de deadline voor onze TipTop Hotelgids en moesten de teksten en aanbiedingen worden ingeleverd, geldig tot eind maart 2010. Voor het arrangementenboekje moesten we onze kerstaanbieding voor 2009 klaar hebben. Het is nog niet eens Kerst 2008!
Het verven schiet lekker op, Timo heeft gisteren kamer 8 en 9 gedaan, vandaag komt hij terug voor kamer 10 en om de oneffenheden in de andere 2 kamers bij te werken. Volgende week kunnen de mannen dan laminaat gaan leggen. Inmiddels hebben we bericht gehad dat de sauna woensdagmiddag geleverd wordt. Die wordt even een paar daagjes "geparkeerd", waarschijnlijk in de garage, totdat de drie standaardkamers weer helemaal in gebruik genomen kunnen worden. Gezien hoe snel en nauwkeurig Timo werkt, zijn we heel erg blij met hem, en hebben we goede hoop dat na de sauna ook kamer 16 en 17 onder handen genomen kunnen worden voor de kerst. En wie weet: in het nieuwe jaar de balkonkamers weer eens verven, onze eigen badkamer af en de fitnessruimte in gebruik? Moet hij natuurlijk geen andere baan krijgen…..
Volgende week lijkt qua gasten een extreem rustige week te worden, maar je weet het niet, deze week hadden we ook ineens heel veel last-minutes. We hebben nog steeds voor dit weekend geen boekingen. Nou ja, een keertje uitslapen zou ook niet fout zijn….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.