ons hotel

dinsdag 7 oktober 2008

Wat een weekend!


We zitten nog bij te komen van het weekend. Het leek wel hoogseizoen! Normaal gesproken doet de dag van de Duitse eenwording helemaal niets, maar dit jaar viel het op vrijdag en had iedereen een lang weekend geboekt. We hebben beiden het hele weekend veel te weinig geslapen, zo moesten we zondag ook samen ontbijt maken en de checkouts doen omdat het er zoveel waren. Er moesten zelfs mensen in de bibliotheek ontbijten omdat het restaurant zo vol zat. We voelen het wel dat we zo had gewerkt hebben, maar de bank is ook weer blij.
Die is ook erg blij met de aanbetaling van onze Roemeense mevrouw uit Regensburg. Zij kwam vrijdag even een envelop met geld brengen voor Oud&Nieuw. Uiteindelijk heeft ze de vakantiewoning van de buurvrouw van 2 huizen verderop erbij gehuurd, dat probleem heeft zichzelf ook opgelost. Gistermiddag heeft Pepijn van dat geld de sauna besteld, die wordt over 3 weken geleverd. Morgen gaan Timo en Pepijn beginnen met het leegtrekken van 3 kamers, ze hopen met het opknappen ervan een heel eind te zijn voor de sauna geleverd wordt. Er moet in de saunaruimte ook nog wat geklust worden, zo moet er een wandje gebouwd worden, maar dat kan niet voordat de onderdelen van de sauna door de deur zijn.
Vanavond gaan we weer naar Tsjechische les, voor de rest staat er voor vandaag alleen een tripje naar de bouwmarkt op het programma. Misschien dat we onderweg nog ergens een hapje eten. Het is afwachten hoe laat onze aankomsten aankomen wat we met onze dag kunnen doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.