ons hotel

dinsdag 30 januari 2007

Lawaaibak

Vandaag zijn de lagers van de motor in de koelcel gerepareerd. De koelcelmotor resoneerde tegen de muur van de kamer ernaast, die we als nieuwe gastenkamer wilden inrichten. Al eerder was er een nieuw schoepenrad ingezet en een rubber mat geplaatst, maar dat had onvoldoende geholpen, dus was de hele motor gistermiddag gedemonteerd en meegenomen naar de werkplaats om de lagers te reviseren. Toegegeven, het is nu allemaal een stuk stiller, maar je kunt de kamer ernaast nog steeds met goed fatsoen niet verhuren. Geweldig plan de vuilnisbak in, zullen we maar zeggen….

Nu zijn we dus bezig om al onze plannen te veranderen: als we van de geplande hotelkamer de bibliotheek/speelkamer maken, als we dan van de geplande bibliotheek de sauna maken, dan kunnen we van de geplande saunaruimte de vergaderzaal maken, en dan kunnen we op de plaats van de geplande vergaderzaal de familie-hotelkamer maken die naast de koelcel niet kan. Volgt iedereen het nog? De bibliotheek wordt groter dan gepland: lezen bij het geluid kan wel, maar als je in bed ligt, erger je je eraan.
De sauna wordt kleiner, waardoor er geen ruimte is voor een solarium, maar dat vreet toch stroom en in alle hotels waar we gewerkt hebben werd er nauwelijks gebruik van gemaakt. De familiekamer die wel gebouwd wordt in die gang, krijgt een achterlijk grote badkamer, maar daar verzinnen we wel iets leuks mee.
We hebben zojuist in de beoogde fitnessruimte de schrootjes van het plafond gehaald, en voila, 22 cm gewonnen! We waren erg bang dat er een gast met z’n kop door het schrootjesplafond zou gaan als hij iets te enthousiast op een loopband ging staan springen, maar dat is nu echt onmogelijk geworden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.