ons hotel

zaterdag 12 mei 2007

8,5


Gisteren is bij de hotelboekingssite waar ik het al eens eerder over heb gehad weer een beoordeling van een gast binnengekomen, en weer kregen we een 8,5 ! Deze website publiceert deze resultaten pas als er een bepaald aantal beoordelingen is, zodat potentiele boekers wel een redelijk gemiddelde te zien krijgen (1 beoordeling zegt natuurlijk eigenlijk niet zoveel). We hebben nu dat minimum-aantal bereikt, en we staan sinds gisteren met (heel toevallig) ook een 8,5 gemiddeld op deze site. Stoer he? We hebben geen idee of het gaat uitmaken voor het aantal boekingen, maar leuk is het wel.

Na de cursus zijn we gaan eten bij onze favoriete Griek in Cham. De eigenaar en zijn vrouw zijn ongeveer onze leeftijd, en we worden altijd ontvangen alsof we oude vrienden zijn. Het nadeel van de hoteltelefoon doorschakelen naar de mobiel, is dat je gebeld wordt in een restaurant als je net zit te eten. In dit geval was het niet erg, een boeking uit Zwitserland voor 2 weken! Het eten van Pepijn was wel helemaal koud, jammer, want het is altijd zo lekker. In tegenstelling tot in Nederland, is het hier in Beieren absoluut ‘not done’ om in een restaurant luidkeels te gaan zitten bellen. Hier trek je een sprintje naar buiten, en gaat desnoods in storm en regen buiten staan bellen. Ik zat dus alleen te eten. De eigenaar begreep het helemaal, bij hen moet de mobiel ook mee als ze een dagje weg willen, dat is nou eenmaal zo als je een eigen bedrijf hebt en geen boeking wil missen.

Vandaag gaan we zwaar huishoudelijk doen: kamers schoonmaken en gras maaien. Vanavond kunnen we hopelijk samen naar de dansavond, vanaf morgen checken er weer meerdere nieuwe gasten in. Het kabels leggen nadert zijn einde, maar er komen steeds andere activiteiten tussendoor gefietst, dus dat moeten we maandag of dinsdag afmaken als de gasten buiten de deur zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.