ons hotel

dinsdag 22 mei 2007

Satelliettvwandcontactdoosstoring

Het is kwart voor tien en de monteurs zijn net naar huis. Arrrrggghhh! We hebben werkend internet, maar dat is het zo ongeveer.
De nieuwe telefooncentrale doet het niet, en is dus weer gedemonteerd mee naar het installatiebedrijf. De telefoon hangt nu provisorisch aan een paar draadjes, maar we kunnen nu geen faxen meer ontvangen. Ook ligt onze huiscentrale eruit,waardoor we de telefoon niet kunnen doorschakelen naar de mobiel.
De satelliet-tv doet het alleen als je de wandcontactdoosjes weer van de muur schroeft en de draadjes zo tegen elkaar houdt. De schotels zijn nog steeds niet goed uitgericht, waardoor we 450 kanalen ontvangen, maar weinig bruikbare…(veel Russisch en Koreaans, weinig Engels enzo).
Morgen gaat het installatiebedrijf eens bellen met de producent van de telefooncentrale en de satelliet-wandcontactdoosjes voor een oplossing, en dan zou het donderdag weer goed moeten komen. We denken overigens niet dat de fout geheel bij de monteurs ligt. Frustrerend is het wel. 
Ipv pasta voor twee hebben we maar een grote pan gemaakt voor iedereen, op een lege maag is het slecht klussen.

De boekingen voor Pinksteren blijven binnenstromen, we gaan waarschijnlijk helemaal vol komen! Dat betekent morgen wel serieus puin ruimen in bijna alle kamers…..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.