ons hotel

donderdag 3 mei 2007

Hertproef


In Zweden heb je de elandproef, in het Beierse Woud de hertproef. Volgens ons in ieder geval. Op de terugweg van de dansschool moesten we keihard in de remmen voor een hert wat op z’n dooie akkertje de weg over kuierde. Pas door het gepiep van de banden kwam het hert in beweging. Goede test om te zien hoe het met je ABS gaat…. Fiat en hert maken het goed.
Deze week was het nog steeds gezellig druk met gasten. Nu is het wat rustiger, 2 Nederlanders en vanaf morgen weer 1 Italiaan. Dan een paar daagjes rust voordat het weer druk wordt in de week van Hemelvaart. De boekingen lopen heel erg goed, en sinds deze week zijn we steeds zekerder dat we het gaan redden. Niet dat we rustig achterover leunen, we bedenken steeds weer nieuwe acties, en schrijven nog steeds nieuwe sites en reisorganisaties aan over samenwerking.
Gisteren moest ik wel weer alleen naar de cursus, maar er komt een extra cursusdag en hopelijk kan Pepijn dan wel mee. De andere deelnemers van de cursus zitten voortdurend te vissen hoe wij aan al die gasten komen, zoals iedereen begrijpt doen we daar uitermate vaag over….

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.